jan 282010
 

Odborní pracovníci spoločne s koordinátorom aktivity projektu sa dohodli na realizácií aktivity, zosúladili ciele danej problematiky. Pokúsili sa podať návrhy na efektívnu prácu s dosahovaním čo najpotrebnejších výsledkov.

jan 272010
 

Prvé stretnutie koordinátora s odbornými pracovníkmi sa konalo v budove základnej školy .  Témou bolo podať informácie o projekte a  cieľ projektu.  Informácie sa týkali  činnosti v rámci projektu. Koordinátorka zároveň informovala  zúčastnených o metódach a práci na tomto projekte a plánovaní   aktivít.
jan 212010
 

Prvé stretnutie koordinátora s odbornými pracovníkmi sa uskutočnilo v popoludňajších hodinách v budove školy. Stretnutie sa týkalo informácií o projekte. Hodnotilo sa, čo bude realizované v rámci aktivity, čo je  cieľom  aktivity.  Na rad prišlo taktiež aj rozdelenie úloh, kládli sa princípy, ako sa bude postupovať  pri práci v teréne, vzhľadom na to, že obec Haligovce je veľmi rozťahaná , domy sú lokalizované aj pod skalou, kde vôbec nie je dobrý  prístup, bez infraštruktúry, bez ciest.
jan 182010
 
Odborný pracovníci sa dohodli na úlohách v danej aktivite. Vypracovali časový harmonogram a pridelili si úlohy. Koordinátor má na starosti spoluprácu s remeselníkom. Odborný pracovníci prácu so žiakmi. Pred samotnou výstavbou altánku budú pracovať so žiakmi na vypracovávaní námetov altánku a makiet altánku.
jan 142010
 

Na zasadnutí sa zosúladili úlohy všetkých odborných pracovníkov, spresnil sa a doplnil časový harmonogram aktivít, prijali sa ďalšie návrhy , ktorých cieľom bola selekcia atribútov jednotlivých ročníkových tém. Zároveň prebehol stručný popis doterajšej práce. Účelom schôdze bolo zefektívnenie práce, vyhýbanie sa stereotypnosti a stagnácii.

jan 092010
 

Zostavovanie pripravovaných aktivít, zosúladenie úloh odborných pracovníkov, ale aj príprava časového harmonogramu na ďalšie stretnutia. Jednotlivé aktivity zahŕňajú disciplíny na rozvoj sily, rýchlosti a vytrvalosti. Stretnutie sa realizovalo za účelom zefektívnenia práce na projektovej aktivite.