mar 312011
 

Stretnutie s odbornými pracovníkmi. Podrobná analýza výstupov z terénu, vytknutie nedostatkov počas mapovania terénu, nedostatočná fotodokumentácia, kvalita vybraných snímiek, absencia majiteľov dreveníc pri plánovanej návšteve. Prehodnotenie vykázaného materiálu a spol. vytvorenie didaktických pomôcok. Prehodnotenie vykázaného materiálu a spoločná analýza vytvorených didaktických pomôcok – prezentácie, pracovné listy.

mar 292011
 

Stretnutie s odbornými pracovníkmi. Zhodnotenie uskutoč. aktivít od posledného stretnutia. Analýza a odsúhlasenie prezentácii J. Jánošík – Zajatec Niedzeckého zámku a prezentácia Čo spája kráľa Madagaskaru s Ľubovnianskym hradom? Príprava podkladov na tvorbu tematickej prezentácie na tému Spišské mestá v zálohu.

mar 252011
 

Cieľom tejto aktivity bolo, aby si žiaci prostredníctvom zaujímavých úloh precvičili premenu jednotiek dĺžky. V úvodnej časti sme si spoločne zopakovali premenu a následne sme rozdali žiakom pripravené úlohy. Žiaci pracovali v skupinách. Skupiny tvorili žiaci 2.,3. a 4. ročníka. V závere sme si skontrolovali výpočty.

mar 212011
 

Stretnutie koordinátora s odbornými pracovníkmi, zhodnotenie doterajšej práce, pripomienky k obsahu kroniky, príprava výstupnej aktivity – návrhy, nápady (pozvanie starších občanov, ktorí prispeli k plneniu daných úloh na posedenie pri goralských piesňach, na ochutnávku goralských jedál).