okt 272016
 

7.ročník – Geografia
Po prebratí komplexnej fyzickogeografickej charakteristiky Afriky sme so žiakmi v rámci opakovania využili interaktívny modul Afrika v kocke. Pomocou jednotlivých slidov modulu sme preopakovali učivo, ktoré sme obohatili prácou s mapou a atlasmi. Na parciálnych slidoch modulu boli základné charakteristiky fyzickogeografickej sféry, ktoré si žiaci osvojili na veľmi dobrej úrovni. Po zopakovaní problematiky Afriky si žiaci otestovali svoje vedomosti v interaktívnom teste, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou modulu. V jednotlivých testových otázkach svoje odpovede buď vyberali alebo dopisovali. Výhodou testovej časti je okamžitá spätná väzba, či žiak na otázku odpovedal správne alebo nesprávne. Nesprávne odpovede sme si spoločnou diskusiou opravovali. Záver testu žiakom vyhodnotil percentuálnu mieru ich vedomostí a tak žiaci okamžite vedeli, na akej percentuálnej úrovni ovládajú prebraté učivo zhrnuté v interaktívnom module.

Dátum konania: 27.10.2016 (7:45-8:30)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Katarína Štefaňáková
Počet žiakov: 14 (Ivana Dudláková, Dušan Habiňák, Kristína Habiňáková, Matej Harendarčík, Eva Irhová, Branislav Jendrejčák, Klaudia Krišáková, Ján Mačutek, Adam Pier, Adam Smoleň , Ján Šmajda, Šimon Šoltýs, Antónia Torbíková, Adrián Želonka)

okt 272016
 

5.ročník – Matematika
Na vyučovacej hodine sme na vysvetlenie a oboznámenie sa s eurami využili prezentáciu s názvom ‘Počítame s eurami’. Žiakom boli premietnuté mince a papierové eurá. Potom sa žiaci zahrali na obchod a pomocou učebnej pomôcky pokladňa vydávali € a centy za nakúpený tovar ako v skutočnom obchode.

Dátum konania: 27.10.2016 (7:45-8:30)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Ing. Miroslav Poláček
Počet žiakov: 11 (Viktor Bartkovský, Mária Bednarčíková, Sofia Čenščáková, Filip Duda, Ráchel Dudová, Filip Habiňák, Marko Marek, Lea Nedoroščíková, Lukáš Nedoroščík, Nikola Novotná, Tímea Režnická)

okt 262016
 

4.ročník – Vlastiveda
Téma Bratislava bola vizuálne doplnená interaktívnym modulom o našom hlavnom meste. Expozičná fáza bola žiakom vysvetľovaná pomocou jednotlivých modulových slidov, ktoré žiakom približovali problematiku hodinu. Po prebratí učiva a napísaní si poznámok do zošitov si žiaci upevňovali nadobudnuté vedomosti pomocou testovej časti modulu, ktorý im v závere vyhodnotil aj mieru správnych odpovedí. Nesprávne odpovede sme si spoločne opravovali. Žiaci zvládli učivo na veľmi dobrej úrovni.

Dátum konania: 26.10.2016 (11:25-12:10)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Katarína Štefaňáková
Počet žiakov: 10 (Jakub Bartkovský, Branislav Bednarčík, Nikola Čenščáková, Mária Dudláková, Sebastián Habiňák, Ľudmila Habiňáková, Dávid Krak, Michaela Laindová, Emanuel Michna, Šimon Talár)

okt 262016
 

9.ročník – Dejepis
Po zapnutí interaktívnej tabule boli žiaci oboznámení s témou hodiny. Vysvetľovanie témy o našom hlavnom meste vizuálne doplnil interaktívny modul s názvom Bratislava – hlavné mesto Slovenska, ktorý bol vypracovaný v programe captivate. Pomocou modulu vizuálne sledovali problematiku nášho hlavného mesta. Po vysvetlení témy si žiaci na podklade modulu zapísali do zošitov poznámky, spoločne sme si zopakovali informácie z hodiny a následne žiaci dostali do rúk hlasovacie zariadenia, ktorými individuálnou formou zodpovedali hlasovaním za jednotlivé úlohy, ktoré sa nachádzali v testovej časti interaktívneho modulu. Ich hlasovanie bolo vyjadrené percentuálnym zastúpením úspešnosti riešenia.

Dátum konania: 26.10.2016 (7:45-8:30)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Marta Labantová
Počet žiakov: 11 (Čenščák Ondrej, Duda Patrik, Duda Samuel, Lainda Marek, Michna Tomáš, Sebastián Nedoroščík , Novotný Adrián, Palubová Vanesa, Režnický Dávid, Šromovská Mária, Zemjánková Mária)

okt 262016
 

3.ročník – Slovenský jazyk
V expozičnej časti vyučovacej hodiny, ktorá bola zameraná na získavanie nových vedomostí, si žiaci osvojovali poznatky pomocou modulu Vybrané slová po b. Daný modul premietnutý na interaktívnej tabuli pomohol žiakom ľahšie pochopiť význam jednotlivých vybraných slov.
Žiaci pracovali v rámci triednej skupiny a v závere vyučovacej hodiny zisťovali úroveň svojich poznatkov.

Dátum konania: 26.10.2016 (7:45-8:30)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Emília Čenščáková
Počet žiakov: 8 (Vladimír Čopjak, Denis Hadidom, Martin Markovič, Maroš Michna, Daniela Michnová, Dušan Rozik, Alexander Rusiňák, Damián Želonka)

okt 262016
 

5.ročník – Matematika
Pri preberaní témy Slovné úlohy sme sa oboznamovali aj s grafmi a ich čítaním. Nato sme využili vzdelávaciu prezentáciu ‘Čítanie z grafu’. V nej žiaci spoznali rôzne druhy grafov a naučili sa z nich čítať údaje. Následne mohli riešiť slovné úlohy súvisiace z grafmi.

Dátum konania: 26.10.2016 (7:45-8:30)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Ing. Miroslav Poláček
Počet žiakov: 12 (Viktor Bartkovský, Mária Bednarčíková, Sofia Čenščáková, Filip Duda, Ráchel Dudová, Filip Habiňák, Bibiána Jendrejčáková, Marko Marek, Lea Nedoroščíková, Lukáš Nedoroščík, Nikola Novotná, Tímea Režnická)

okt 252016
 

6.ročník – Dejepis
V rámci hodiny zameranej na upevňovanie vedomostí z tematického celku Civilizácia starovekého Orientu bol využitý interaktívny modul s názvom Staroveký Egypt .
Žiaci si najprv zopakovali informácie o živote v starovekom Oriente, najmä staroveký Egypt pomocou teoretickej časti modulu a neskôr pomocou individuálnej práce s testovou časťou modulu zistili mieru svojich vedomostí. Pri testovej častí používali hlasovacie zariadenie, čo bola pre nich novinka, spolu sme si potom test vyhodnotili. Na záver sme si ešte urobili test ktorý bol za modulom.
Test im vyhodnotil správnosť testových položiek automaticky, v závere zistili svoju percentuálnu úspešnosť v teste.

Dátum konania: 25.10.2016 (7:45-8:30)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Marta Labantová
Počet žiakov: 9 (Michal Bartkovský, Adrián Bombara, Jozef Irha, Marek Marhefka, Martin Michna, Bianka Osipčáková, Sofia Palubová, Sarah Režnická, Kristián Talár)

okt 242016
 

7.ročník – Náboženstvo
Po prebratej téme ‘Október zasvätený modlitbe ruženca’, sme využili interaktívnu tabuľu a moduly vypracované v programe Captivate zobrazujúce všetky tajomstva svätého ruženca. Žiaci postupne zo snímok modulu čítali jednotlivé tajomstvá svätého ruženca. Po ukončení prezentácií si z modulov zaznamenali do zošita všetky tajomstvá svätého ruženca. Spätná väzba od žiakov spočívala vo vypracovaní krátkych testov v module po každom ruženci.

Dátum konania: 24.10.2016 (7:45-8:30)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Mária Gondeková
Počet žiakov: 15 (Ivana Dudláková , Dušan Habiňák, Kristína Habiňáková, Matej Harendarčík, Eva Irhová, Branislav Jendrejčák, Klaudia Krišáková, Ján Mačutek, Adam Pier, Adam Smoleň, Ján Šmajda, Šimon Šoltýs , Antónia Torbíková, Ján Zemjánek, Adrián Želonka)

okt 212016
 

5.ročník – Matematika
V piatom ročníku je v učebných osnovách zahrnutá aj téma s názvom Rímske čísla. Počas trvania projektu sme si vytvorili prezentáciu k tejto téme. Za pomoci interaktívnej tabule sme túto prezentáciu sprístupnili žiakom na vyučovacej hodine a bola nám tak veľmi dobrou pomôckou pri sprístupnení tohto učiva žiakom.

Dátum konania: 21.10.2016 (7:45-8:30)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Ing. Miroslav Poláček
Počet žiakov: 13 (Viktor Bartkovský, Mária Bednarčíková, Sofia Čenščáková, Filip Duda, Ráchel Dudová, Filip Habiňák, Maroš Hadidom, Bibiána Jendrejčáková, Marko Marek, Lea Nedoroščíková, Lukáš Nedoroščík, Nikola Novotná, Tímea Režnická)

okt 202016
 

5.ročník, 6.ročník, 7.ročník, 8.ročník, 9.ročník – Telesná a športová výchova
Počas tejto hodiny sa žiaci oboznámili so športovou disciplínou Florbal, s jeho pravidlami, so športovou výbavou a zákazmi v danej hre. Veľmi dôležité sú pravidlá hry, pretože je veľmi veľa rôznych zákazov, ktoré sa museli žiaci naučiť a zapamätať si ich. Žiaci sa oboznámili aj s trestami v tomto športe, pretože každé porušenie pravidiel sa trestá. V závere hodiny si žiaci vyskúšali postoj a rozmiestnenie hráčov v hre.

Dátum konania: 20.10.2016 (12:15-13:00)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Simona Škvarová
Počet žiakov: 22 (Mária Bednarčíková, Sofia Čenščáková, Ráchel Dudová, Bibiána Jendrejčáková, Lea Nedoroščíková, Nikola Novotná, Tímea Režnická, Bianka Osipčáková, Sofia Palubová, Sarah Režnická, Ivana Dudláková, Kristína Habiňáková, Eva Irhová, Klaudia Krišáková, Antónia Torbíková, Eva Bednarčíková, Viera Džurňáková, Viktória Habiňáková, Vladimíra Habiňáková, Palubová Vanesa, Šromovská Mária, Zemjánková Mária)