mar 312015
 

7. ročník – Telesná výchova
Chlapci a dievčatá sa počas vyučovania striedali aj na steppery, ktorý je určený ku klasickému stepovaniu, s pridaním pohybu do strán. Computer zároveň zobrazuje čas cvičenia, počet krokov a kalórie.

Dátum konania: 31.3.2015 (10:35-11:20)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Ervín Šoltész
Počet žiakov: 13 (Ondrej Čenščák, Patrik Duda, Samuel Duda, Marek Habiňák, Ján Irha, Marek Lainda, Tomáš Michna, Sebastian Nedoroščík, Adrián Novotný, Vanesa Palubová, Dávid Režnický, Mária Šromovská, Mária Zemjánková)

mar 172015
 

1. ročník, 3. ročník – Pracovné vyučovanie
Po zapnutí interaktívnej tabule a následne elektronickej kroniky v úvodnej časti hodiny, si žiaci v stati o Veľkej noci pozreli ľudové zvyky a tradície v našom regióne počas tohto najväčšieho cirkevného sviatku v roku. Postupne si uvedomovali tajomstvá sviatkov jari a motivovali sa pri výrobe nádherných kraslíc. Práce sa vydarili a žiaci si odnášali domov s kraslicou aj kúsok veľkonočného čara.

Dátum konania: 17.3.2015 (10:30-11:20)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Emília Čenščáková
Počet žiakov: 11 (Vladimír Čopjak, Denis Hadidom, Daniela Michnová, Dušan Rozik, Damián Želonka, Sofia Čenščáková, Ráchel Dudová, Filip Habiňák, Maroš Hadidom, Bibiana Jendrejčáková, Lea Nedoroščíková)

mar 162015
 

6. ročník – Technika
Počas preberania témy Technické výkresy sa využil modul VM0223 Technické výkresy altánku. Pomocou vizualizéra vyučujúci premietol žiakom technické výkresy altánku, priblížil im jednotlivé výkresy a žiaci sa ich takto učili čítať.

Dátum konania: 16.3.2015 (13:20-14:05)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Michal Poláček
Počet žiakov: 15 (Eva Bednarčáková, Ján Duda, Matej Duda, Viera Džurňáková, Branislav Habiňák, Viktória Habiňáková, Vladimíra Habiňáková, František Irha, Filip Krišák, Dávid Krišák, Andrea Maniaková, Jozef Michna, Bibiána Režnická, František Zemjánek, Lukáš Želonka)

mar 162015
 

5. ročník – Slovenský jazyk
Na hodine sme využili modul Ohýbanie podstatných a prídavných mien. Žiaci si ho pozreli na interaktívnej tabuli a vypracovali aj testové otázky. Dozvedeli sa, nakoľko ovládajú poznatky z danej témy. Nasledovali pravopisné cvičenia, v ktorých aplikovali svoje vedomosti.

Dátum konania: 16.3.2015 (9:35-10:20)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Zuzana Poláčková
Počet žiakov: 14 (Ivana Dudláková, Dušan Habiňák, Kristína Habiňáková, Matej Harendarčík, Branislav Jendrejčák, Klaudia Krišáková, Ján Mačutek, Adam Pier, Adam Smoleň, Ján Šmajda, Šimon Šoltys, Antónia Torbíková, Ján Zemjánek, Adrián Želonka)

mar 102015
 

2. ročník – Prírodoveda
V záverečnej fixačnej časti vyučovacej hodiny pri tematickom celku Rastliny okolo nás a téme Čo sme sa naučili bola využitá teoretická aj testová časť interaktívneho modulu s názvom Lesy – pľúca Zeme. Žiaci si zopakovali aké stromy poznajú, ako ich delíme, v akom prostredí rastú a význam lesov pre človeka. Následne si vedomosti otestovali a zistili mieru zapamätaných poznatkov.

Dátum konania: 10.3.2015 (10:35-11:20)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Adriana Markovičová
Počet žiakov: 10 (Jakub Bartkovský, Branislav Bednarčík, Nikola Čenščáková, Mária Dudláková, Sebastián Habiňák, Ľudmila Habiňáková, Dávid Krak, Michaela Laindová, Emanuel Michna, Šimon Talár)

mar 102015
 

7. ročník – Fyzika
V rámci hodiny zameranej na upevňovanie vedomostí z tematického celku Vnútorná energia telesa – teplo bol využitý interaktívny modul s totožným názvom Vnútorná energia telesa.
Žiaci si najprv zopakovali informácie o vnútornej energií telesa pomocou teoretickej časti modulu a neskôr pomocou individuálnej práce s testovou časťou modulu zistili mieru svojich vedomostí.
Test im vyhodnotil správnosť testových položiek automaticky, v závere zistili svoju percentuálnu úspešnosť v teste.

Dátum konania: 10.3.2015 (7:45-8:30)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Michal Poláček
Počet žiakov: 12 (Ondrej Čenščák, Patrik Duda, Samuel Duda, Marek Habiňák, Ján Irha, Marek Lainda, Tomáš Michna, Sebastian Nedoroščík, Adrián Novotný, Vanesa Palubová, Dávid Režnický, Mária Šromovská)

mar 052015
 

3. ročník – Vlastiveda
V záverečnej fixačnej časti vyučovacej hodiny bola využitá teoretická aj testová časť interaktívneho modulu s názvom Ako vznikla slovenská hymna.
Žiaci sa oboznámili s osobnosťou Janka Matušku, s jeho rodným domom a pozreli si uchované vzácne fotografie s pôvodnými rukopismi.
Následne si svoje vedomosti otestovali a zistili mieru zapamätaných poznatkov.

Dátum konania: 5.3.2015 (11:25-12:10)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Emília Čenščáková
Počet žiakov: 7 (Sofia Čenščáková, Ráchel Dudová, Filip Habiňák, Maroš Hadidom, Bibiana Jendrejčáková, Marko Marek, Lea Nedoroščíková)

mar 042015
 

2. ročník, 4. ročník – Náboženstvo
Neodmysliteľnou súčasťou pôstneho obdobia je krížová cesta. Pri aktualizácii pôstu som využila daný modul premietnutý na interaktívnej tabuli. Žiaci získali poznatky o počte zastavení a ich následnosti. V záverečnej fixačnej časti hodiny vypracovaním testu som dostala spätnú väzbu učiva.

Dátum konania: 4.3.2015 (9:35-10:20)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Mária Gondeková
Počet žiakov: 19 (Jakub Bartkovský, Jakub Bartkovský, Branislav Bednarčík, Nikola Čenščáková, Mária Dudláková, Sebastián Habiňák, Ľudmila Habiňáková, Timea Jendrejčáková, Dávid Krak, Michaela Laindová, Emanuel Michna, Šimon Talár, Michal Bartkovský, Adrián Bombara, Marek Marhefka, Martin Michna, Bianka Osipčáková, Sofia Palubová, Kristián Talár)

mar 042015
 

4. ročník – Matematika
V závere tematického celku Obvod štvorca a obdĺžnika si žiaci pomocou prezentácie upevňovali učivo. Počítali koľko pletiva potrebujú na záhradu v tvare štvorca a obdĺžnika a zároveň využívali aj premenu jednotiek. Na týchto úlohách si žiaci prakticky precvičili a upevnili obvod štvorca a obdĺžnika.

Dátum konania: 4.3.2015 (7:45-8:30)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Adriana Markovičová
Počet žiakov: 7 (Michal Bartkovský, Adrián Bombara, Marek Marhefka, Martin Michna, Bianka Osipčáková, Sofia Palubová, Kristián Talár)

mar 032015
 

9. ročník – Telesná výchova
V rámci vyučovacej hodiny sa žiaci po rozcvičke venovali cvikom na posilňovanie svalstva celého tela. Využili pri tom tieto prístroje:
1. Rotoped – posilňovanie svalstva dolných končatín, zlepšenie vitálnej kapacity pľúc,
2. Posilňovač rebound – posilňovanie brušného a chrbtového svalstva,
3. Eliptický trenažér – získavanie fyzickej kondície,
4. Vibromasážny stroj – trasenie, uvoľnenie svalstva celého tela.

Dátum konania: 3.3.2015 (11:25-12:10)
Miesto konania: priestory školy
Učiteľ: Mgr. Ervín Šoltész
Počet žiakov: 17 (Dávid Bombara, Michal Džurňák, Lucia Gurovičová, Júlia Habiňáková, Ivona Irhová, Veronika Krišáková, Ivana Maniaková, Patrik Marek, Dominika Mochnalová, Rudolf Pier, Mária Roziková, Ľudovít Sčensný, Valéria Strakulová, Patrik Štelmach, Peter Talár, Ján Talár, Jakub Želonka)